LOVe- OCH SÄVe -TJÄNSTER ÄR INTE TILLGÄNGLIG 20.2.2021

AVBRYTET ORSAKAR AV ÖVERFÖRING AV SERVER AV TJÄNSTELEVERANTÖREN. PAUSEN BÖRJAR PÅ KL. 4:00 OCH TAR UPSKATTAT TILL KL. 12:00. VI ÄR LEDSEN FÖR BESVÄRET. UNDER PAUSEN ÄR VÅRA WEBBPLATSER OCKSÅ INTE TILLGÄNGLIG.

Loading...
0
LOVe-kurser
0
Klientorganisationer
0+
Användare

Nätkurser

Prislista – Allt i ett

Allt i ett -pris

124/ kurs / deltagare
 • inkl. moms 24 %
 • Innehåller 180 dagar exekveringstid

Prislista – Servermodell

Anmäla sig

Gå till webbutiken

Vanliga frågor

Nya kunder

Nya kunder

LOVe- nätutbildning för läkemedelsbehandling är en tjänst genom vilken en privatperson eller företaga kan få nätkurser om läkemedelsbehandling. Kurser finns bland andra följande ämnen:

 • Grundskaper i läkemedelsbehandling
 • Intravenös läkemedels- och vätskebehandling
 • Läkemedelsbehandling vid smärta
 • Läkemedelsbehandling av psykiska störningar samt alkohol- och drogberoende
 • Läkemedelsbehandling till barn
 • Grundskaper i läkemedelsbehandling för personer utan utbildning i läkemedelsbehandling

Se alla tillgängliga kurser här

Också privatperson kan utföra LOVe-kurser. Man kan beställa kurser från vår webbutik.

Kursens pris är 124 € / kurs / deltagare (inkl. moms). Kursmaterialet är helt online.

Mer information om vår Allt i ett -modell finns under Prislista – Allt i ett -rubriken.

Läkemedelstillstånd är generellt sajtspecifika och kan utöver LOVe-studier innehålla t.ex praktiskt prov och kompetensdiskussioner.

Läkemedelstillstånd utfärdas och undertecknas av läkare som ansvarar för hälso- och sjukvården vid enheten, så du kan inte få den aktuella läkemedelstillstånd från oss. Men i många organisationer LOVe-studier som genomförs på annat håll accepterade som en del av läkemedelsprocessen, så att du kan påskynda den aktuella läkemedelestillstånd genom att utföra de LOVe-kurser du behöver.

Uppskattningen har beräknats enligt den litteratur som används som tentamensmaterial med beaktande av kursens svårighetsnivå och textmängd per sida.

Kurs Studiepoäng
LOP 2,0 sp
HCI 0,5 sp
Vaccination 0,5 sp
MiniLOP 1,5 sp
IV 1,5 sp
KIPU I+II 1,0 sp
PSYK 1,0 sp
LAS 1,0 sp
GER I+II 1,0 sp
SuuLOP 1,0 sp
LOKKI 1,0 sp

Allt i ett –modellen är lättast och snabbast sätt för småföretag (mindre än 25 deltagare) att utföra LOVe-kurser. Man kan beställa kurser från vår webbutik.

Man kan anmäla så många deltagare som du vill samtidigt. Kursens pris är 124 € / kurs / deltagare (inkl. moms). Kursmaterialet är helt online.

Mer information om vår Allt i ett -modell finns under Prislista – Allt i ett -rubriken.

Du kan fråga detta från din förman/arbetsgivare.

I princip närvårdare, sjukskötare eller annan person med utbildning i läkemedelsbehandling utför LOP-kursen och vid behov någon annan kurs. Till exempel närvårdare som arbetar med barn kan utför LOP- och LAS-kursen.

Personer utan utbildning i läkemedelsbehandling, t.ex. socionom, kommer i princip att utföra MiniLOP-kursen.

Befintliga kunder

Befintliga kunder

Vi kan lägga till försöken gratis för dig. Du kan skicka en begrän till den e-postadress du får i användaridentifikation meddelandet. Vänligen ange i meddelandet vilka kursens tentamen du behöver mer försöken.

Tentamensövervakare är vanligtvis en förman eller en kollega som inte utför kurser. Du kan fråga om tentamensövervakare eller kriterier för en tentamensövervakare på din arbetsplats.

Det är möjlig att göra tentor på vårt kontor i Tammerfors, där vi debiterar 62 € (inkl. 24% moms). Tiden kommer att avtalas via e-post.

Vanligtvis kommer alla organisationer att behålla en kopia av tentamenscertifikat du får. Så du kan fråga organisation där du gjorde tentamen.

Ni kan göra anbudsbegäran till love@awanic.fi från de kurser ni vill ha. I anbudsbegäran ange antal anställda i er organisation och de kurser ni är intresserad av. Alla tillgängliga kurser finns här.

Det vanligaste orsaken är att du har hamnat på fel LOVe-websidan, eftersom webbsidorna är nästan identiska.

Gör detta:

 1. Kolla om din organisations namn står på sidan / Allt i ett -kunder: Tervetuloa LOVe-koulutuksien Avaimet käteen -palveluun!
 2. Kolla om du skriver korrekt ditt användarnamn och lösenord (notera bokstäverna).
 3. Begär ett nytt lösenord från länken. (Inte en chans om din organisation använder automatisk inloggning)
 4. Kontakta din lokala förman eller din organisations LOVe-huvudanvändare / Allt i ett -kunden hittar kontaktinformation i användaridentifikation meddelandet.

Kontakt oss

Vi använder cookies Ok